Järvi-Suomen kuvakilpailu 2021

11.04.2021 | Timo Heinonen

Kuvakilpailun järjestämisvuorossa oli Savonlinnan fotokerho, joka joutui hoitamaan järjestelyt etäpalaverina sekä virtuaalinäyttelynä. Varkauden kameraseurasta kilpailuun osallistui Veini Suuronen ja Timo Heinonen. Veini sai lävitse kaksi kuvaa. Hän voitti mustavalkovedosten sarjan kuvalla Pidä huolta, joka valittiin myös kilpailun parhaaksi kuvaksi. Toisena Veinin läpi saama kuva oli värivedossarjassa toinen sija kuvalla Pitkä odotus. Onneksi olkoon Veinille. Seuratasolla kilpailun voitti jälleen Pieksämäen kameraseura. Varkauden kameraseura tuli kuudenneksi. Tulostaulukko löytyy täältä. Läpimenneitä kuvia voi katsella klikkaamalla tästä.

  1. […] Vuoden 2021 Järvi-Suomen kuvakisan järjesti Savonlinnan fotokerho virtuaalisena. Tulokset löytyvät täältä. […]

Kommentointi on suljettu.